Energija za zdravo življenje

Zdravljenje vzrokov zdravstvenih težav s
kitajsko medicino, akupunkturo, zdravilnimi zelišči

Moksibustija

Sproščujoč pogled na reko Krko iz sobe za terapijo

Ventuze

S holističnim pristopom do izboljšanja vašega zdravja

Naj Vam pokažemo, kako Vam tradicionalna kitajska medicina lahko pomaga: 

Naravno 

Ena izmed poglavitnih prednosti tradicionalne kitajske medicine je ta, da so njene sestavine popolnoma naravne.  Čeprav imajo nekatera zelišča, ki se jih v kitajski tradicionalni medicini uporablja,  stranske učinke,  so ti zanemarljivi v primerjavi s stranskimi učinki zdravil moderne medicine.

Izboljšanje splošnega zdravja

Holistični pristop obogati celotno energijo telesa. S tem izboljša, ne le dotične simptome ampak tudi splošno počutje.  V nekaterih primerih pa lahko ciljamo na več simptomov hkrati.

Poglobitev v jedro težav

Tradicionalna kitajska medicina ima poseben pristop in pogled na človeško telo ter človeško naravo. To je eden izmed razlogov, da lahko najde vzrok in vir bolezni, ki bi ga drugače spregledali.

Vsestranskost  

Spekter bolezni, ki jih zdravi tradicionalna kitajska medicina je širok. Zdravi vse od glavobolov in pred menstrualnih sindromov do pomoči pri zdravljenju odvisnosti in navadnega prehlada.

Uravnoteženost 

Tradicionalna kitajska medicina postaja vedno bolj prisotna v vsakdanjem življenju, ker se ne osredotoča samo na zdravljenje fizičnega stanja bolezni, ampak pripomore k pravilnem uravnoteženju uma, telesa in duše.  

Zadovoljnih Strank

Veliko nam pomenijo mnenja strank in cenimo njihove odkrite komentarje o naših storitvah. Zato našim strankam redno pošiljamo anketo o zadovoljstvu ter tako zbiramo njihova mnenja in kritike.
Tukaj je nekaj zanimivih rezultatov anket:

Neverjetno

Za silnimi bolečinami hrbtenice in noge sem trpela več kot 6 mesecev. V tem času nisem mogla stati in spati, pri hoji pa sem si pomagala z berglami. Takrat tudi nisem mogla opravljati gospodinjskih opravil in vrtnariti, kar je sicer moje najljubše opravilo. Mojih bolečin niso odpravile ne tablete in ne fizioterapija. Nato pa sem slišala, da akupunktura učinkovito lajša bolečine. Kar ne morem verjeti, a po treh tednih intenzivnega zdravljenja lahko hodim brez bergel!

Prijavite se na e-novice 

Bodite na tekočem s članki, seminarji, novicami in promocijami. 

Informacije
Storitve

064 259 185 | info@akupunkturatkm.com 
PE Novo mesto: Ulica talcev 9, 8000 Novo mesto
PE Ljubljana: Tacenska cesta 135a, 1000 Ljubljana

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2017 by HKG izobraževanje in svetovanje, Ka Pik Cheng, s.p.