Aku Energija

Nov 27, 20172 min

Kaj lahko zdravi pomlajevalna terapija obraza (2/2)

Posodobljeno: Feb 28, 2021

Pomlajevalna obrazna akupunktura za preprečevanje staranja kože

Obstaja naraven, varen in učinkovit način za spreminjanje vaše kože in učvrstitev obraza. S tem ne naredite le nečesa za kožo, temveč zasijete tudi od znotraj. Ta način je terapija pomlajevanja obraza, bolj znana kot kozmetična akupunktura.

  • Mozolji in akne
     

     
    Zdravimo vse tipe aken. Preverite lahko, kateri tip aken imate, in se tako pripravite, da boste lažje razumeli, kako se zdravi. Dela se akupunktura za boljše kroženje krvi in moč ter za premikanje `blokad´ na koži obraza. Na akne običajno gledamo s perspektive notranjosti telesa: če so prisotne akne, v telesu obstaja neravnovesje, ki povzroča izbruhe na koži. Akne so tako običajno zunanji odraz neravnovesja v notranjosti, zato se terapija oz. usmeritev zdravljenja določi na podlagi ocene o tem, kaj povzroča vaše akne.

  • Pigmentacija in neenakomerna barva kože
     

     
    Kozmetična akupunktura lahko zmanjša resnost temnejših madežev in izenači barvo kože. TKM na pigmentacijo gleda kot na blokade in pomanjkanje pretoka na določenih delih obraza, kar povzroča neenakomerno obarvan obraz. Akupunktura na določenih delih razprši stagnacijo (blokade) in pomaga zmanjšati ali zbledeti temnejše madeže, tako da dovoli sveži krvi priti na površje ter uničiti stoječe pigmente, ki so povzročali razbarvanje.
     

  • Napetost na obrazu
     

     
    Ni samo kozmetična terapija tista, ki sprosti ciljne mišice na obrazu, saj tudi splošna akupunktura vpliva na telo antistresno in ga postavlja v ravnovesje.
     

  • Brazgotine aken + brazgotine
     

     
    Pogosto imajo ljudje po resnejših ali dolgotrajnejših težavah z aknami precej brazgotin v obliki temno rdečih in vijoličnih pik, manjših jamic in luknjic na koži. Ljudem, ki so trpeli za resnejšimi cističnimi aknami, pogosto ostanejo jamice in grudice ter neenakomerna tekstura kože. Kozmetična akupunktura premika kri in pospeši cirkulacijo v koži, kar je zelo pomembno pri procesu zdravljenja. Vijolične pike in brazgotine lahko zbledijo s tem, ko akupunktura premakne stoječo kri z obraza in tako omogoči prostor novi, sveži krvi priti na to mesto. Brazgotine v obliki neenakomerne teksture/površine kože je mogoče zmehčati in spodbuditi kožo k obnovitvi tkiva s produkcijo kolagena.

Kaj lahko zdravi pomlajevalna terapija obraza (1/2)

#AkupunkturaAcupunture #KožaSkin #LepotaBeauty

    176
    0