10.01.2020

Bellova pareza je motnja, ki se odraža v obliki obrazne paralize. Običajno vpliva na le eno stran obraza. Smatra se kot rezultat poškodbe obraznega živca, ki nadzira mišice ene strani obraza, zato česar se le-te povesijo. Ljudje, ki trpijo za to motnjo, se lahko srečuj...

27.12.2019

Številnim ljudem, ki doživljajo bolečine in omejenost v predelu temporomandibularnega sklepa ter mišic, ki nadzirajo premikanje čeljusti - stanje, ki se običajno imenuje ‘TMS’, služi akupunktura kot ena najbolj učinkovitih zdravljenj na voljo, ki so brez zdravil.

Tempor...

13.12.2019

Skupina raziskovalcev s številnih turških institucij, vključno z ministrstva za zdravje in ostalih dveh univerz, je izvedla raziskavo z namenom, da bi ugotovili, kako bi lahko akupunktura pomagala pri fibromialgiji.

Pred branjem vsebine in rezultatov raziskave pa si naj...

29.11.2019

Tradicionalna kitajska medicina poseduje edinstveno teorijo in perspektivo glede zdravja, s čimer prinaša nov vpogled v sodobne zahteve po zdravem življenjskem slogu. Danes bomo z vami delili naš pogled in koristne nasvete za endometriozo (in prav tako za bolečine zara...

15.11.2019

Raziskava, ki je bila izvedena v ZK, je pokazala, da je akupunktura stroškovno učinkovit način za blaženje bolečin z nizko stopnjo tveganja za paciente. 

Ozadje

Na kliniki St Albans že od 2008 nudi akupunkturo skupina, ki jo vodijo medicinske sestre. Financira jo komisij...