Aku Energija
Nov 20, 2017

Zdravljenje paničnih napadov

2 comments

Edited: Nov 28, 2017

Pozdravljeni. Že nekaj časa me pestijo določene težave. Vedno bolj pogosto doživljam napade tesnobe. Na začetku je to bilo mogoče 1-krat na mesec, sedaj se pojavi tudi že 3-krat na teden. Ob napadu mi začne srce pospešeno biti, roke se mi začnejo potiti, večkrat občutim strah, občutim pritisk v prsih – oteženo začnem dihati, postanem nemirna in jokava. Na kogar koli se obrnem, vedno pridem do odgovora, da bodo težave rešila zdravila – antidepresivi. Zanima me, ali obstaja kakšen drug način (razen zdravil). Najlepša hvala za vaš odgovor.

Aku Energija
Nov 27, 2017Edited: Nov 29, 2017

 

Panični napad je nenadno silno pomanjkanje zaloge energije. Na splošno imamo na voljo razpoložljivo energijo in energijo, ki je shranjena. Ko smo pod stresom, bi moralo biti naše telo sposobno pretvoriti shranjeno energijo v razpoložljivo. Telo pacientov, ki trpijo za napadi panike, ima težave z mehanizmom za pretvarjanje energije ali nizko ravnjo shranjene energije, zato ti pacienti ne obvladujejo potrebe po energiji.

 

Vaše razmere lahko pozdravimo tako, da začnemo dovajati razpoložljivo energijo, da bo lahko telo obvladovalo dnevne potrebe. Naslednji korak je napolnitev zaloge energije, ki pa jo ponavadi spremlja čiščenje globlje ravni sistemov. Če sistemov ne očistimo, preden začnemo shranjevati energijo, ravnamo enako, kot če bi v omaro postavili blatno zimsko opremo – povzroči lahko tudi druge težave.

----------------------

Panic attack is a sudden intense shortage of energy supply. We have some disposable type of energy and storage type of energy. In the situation of stress, our body should be able to transform our storage to disposable energy. For patients suffer from panic attacks, their body either have problem is the energy transformation mechanism or low storage of energy so they cannot cope with the demand of energy.

 

To treat the situation like yours, we start with filling up with disposable energy to handle the daily demand. Next step is to fill up the energy storage but they usually accompany with cleaning the deeper level of the systems. If you do not clean up the before storing, it is like putting you dirty and muddy winter gear into your wardrobe and it could cause other problems.

archie
Sep 28

Thanks for noticing me and, the act of noticing is always found in human nature. This blogger's

domywriting.com reviews will start soon posting. So do not worry about it because this site will again throw useful things to you.

New Posts
 • Aku Energija
  Nov 27, 2017

  Pozdravljeni, že več kot pol leta imam probleme z tiščanjem v prsih, oz. med prsami in vratom, oz. grlom. Naredila sem preglede ščitnice, kardiološke in podobno, vendar nič. Zdravnica mi je predpisala Cimbalto 65 2x dnevno, vendar ni nobenega učinka. Imam občutek, kot da bom zdaj zdaj prenehala dihat ali da me bo zadušilo. Hvala za vaš odgovor in nasvet.
 • Aku Energija
  Nov 27, 2017

  Že kar nekaj let se zdravim za depresijo in anksioznostjo.Moj največji problem so strahovi strah ,da ne bom zmogla dela v službi,strah pred izgubo službe,da ne bi dobila druge službe,da sin ne bo naredil šole in podobno. Včasih sem bila vztrajna,prizadevna sedaj kot da mi vsega tega zmanjkuje,skozi se počutim napeto. Zanima me vaš nasvet . Hvala,lp.
 • Aku Energija
  Sep 25

  Lepo pozdravljeni, stara sem 30 let in zadnje 3 leta cutim v grlu napetost in obcutek kot da se mi je zataknil kos hrane nekje med grlom ali glasilkami. Opazila sem da imam tudi obdobja ko ne cutim popolnoma nobene bolecine - torej obdobje dopusta in ko se stevilo obveznosti zmanjsa....potem pa ko se zacne novo delovno in zraven pridejo se nove obveznosti pride tudi nazaj ta neprijeten obcutek v grlu. Zadnje case berem veliko razlicnega "ctiva" na internetu in edino kar najbolj opise mojo situacijo in izgleda situacijo mnogih ljudi po svetu je bolecina povezana z anksioznostjo oz. "globus hystericus". Zanima me vase mnenje nasplosno o tej "bolezni" in seveda ce priporocate kaksne tehnike samozdravljenja. Glede na to da mocno verjamem v moc komunikacije me tudi zanima ce bi v tem primeru pomagal tudi obsik pri psihoterapevtu? Ze v naprej se zahvaljujem za vas odgovor. Lep dan se naprej.
Storitve

064 259 185 | info@akupunkturatkm.com 
PE Novo mesto: Ulica talcev 9, 8000 Novo mesto
PE Ljubljana: Tacenska cesta 135a, 1000 Ljubljana

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

© 2017 by Aku Energija   |