Aku Energija
Nov 29, 2017

Močenje postelje

1 comment

Naš 9 letnik že 2 leti ponoči moči posteljo. Vse smo že poskusili (vsaj mislimo), zdravniki ne ugotovijo ničesar, le ponujajo hormonske ta blete, ki jih pa zaenkrat še nismo jemali. Hvaležna bom za vsako idejo in nasvet.

Aku Energija
Dec 4, 2017Edited: Dec 6, 2017

 

Obravnavali smo že fanta podobne starosti, ki se je pozdravil, a je zdravljenje trajalo nekaj časa. Fant je bil zelo potrpežljiv in je lepo sodeloval. Najprej smo očistili preveč aktiven jetrni sistem. Intenzivnost in pogostost sta se izboljšali, vendar ne popolnoma umirili. Nato smo za ledvice dodali krepitvena zelišča in močenje postelje se je prenehalo. Njegovi sorodniki so nam kasneje sporočili, da fant postelje ne moči več niti brez jemanja zelišč.

______________

There was a boy similar age got cured earlier. It took us some time though. The boy is very patient and cooperative. First we do it by cleaning the overactive Liver system. The intensity and frequency improved but not completely calm. Then we put on the kidney strengthening herbs, and the bed wetting stops. His family member came by months later and said that situation is completely calm even without herbs.

New Posts
 • Aku Energija
  Dec 4, 2017

  Zdravo. Pri 3-letnem sinu smo imeli hude težave z bronhiolitisi (večkrat bili v bolnišnici, ker je potreboval kisik, inhalacije, medrol, ...). Trenutno je v mirovanju, alergeni testi so vse pokazali negativno. Bronhiolitis se mu razvije iz prehlada. Jemljemo Flixotide 125 mq en vpih že eno leto. Zanimajo me vaše metode zdravljenja. Kaj mi vi svetujete? Hvala in lep dan.
 • Aku Energija
  Dec 4, 2017

  Pozdravljeni! Obračam se na Vas z nekaj vprašanji, na katere bo verjetno kar težko odgovoriti. Imam 19-mesečno hči, ki je imela pri 5-ih mesecih ugotovljeno zmerno hipotonijo in blag mišični tonus. Trenutno se Dana že plazi, se sama dvigne ob opori, ob opori stoji in se delno prestopa. Sama opažam, da se je njen razvoj nekoliko ustavil. ali pa se mi le dozdeva. Njen razvoj je sicer konstanten, vendar zamaknjen za nekaj mesecev nazaj. Delno že čeblja in izgovarja mama, brbr ... drugače pa je zelo dobrovoljna in radovedna, pripravljena na igro. Mogoče imate tudi vi kakšen nasvet...zanima me vaše mnenje in morebitne posledice zmerne hipotonije - blagega mišičnega tonusa v Danini prihodnosti - ali bo imela probleme pri izobraževanju, se bo ti poznalo pri hoji ...itd? hvala za vaš čas in morebiten odgovor. Urška Jekler
Storitve

064 259 185 | info@akupunkturatkm.com 
PE Novo mesto: Ulica talcev 9, 8000 Novo mesto
PE Ljubljana: Tacenska cesta 135a, 1000 Ljubljana

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

© 2017 by Aku Energija   |