Aku Energija
Nov 20, 2017

Boleče menstruacije

1 comment

Edited: Nov 28, 2017

Stara sem 45 let z redno menstruacijo, vendar bolečo.Že ob ovulaciji imam krče,zatekajo mi noge, čutim pritisk v žile, mravljinči mi prste,največji pritisk čutim v hrbtenjačo, napihuje me. Ko pride krvavitev, so vse te težave še bolj intenzivne, brez spasmexa ne morem. Naslednje kar je, zelo me boli pri spolnih odnosih. Določenih položajev sploh ne prenesem. Za odgovore se Vam lepo zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam!

Aku Energija
Nov 27, 2017Edited: Nov 29, 2017

Ta primer je zajemal več sistemov. Krče ob ovulaciji povzroča zamašena ognjena energija (v našem telesu mora vse nemoteno krožiti, zato nikakršna zamašitev ni dobra). Silna zamašitev ognjene energije in onesnažena vodna energija lahko povzročita tvorjenje nepravilnih celic. Vaša vodna in ognjena energija sta zelo šibki, zato se simptomi poslabšajo, ko zaradi menstruacije telo izgubi kri. Nezadostna vodna energija ledvičnega sistema povzroča suho vagino in bolečine v hrbtenici. Vaš primer se sicer zdi zapleten, zato vam svetujem, da se z njim spopadete, preden se zamašitev še poslabša.

----------------------------------

This case involved multiple systems. Cramps at ovulation result from congested fire energy (everything should be circulation smoothly in our body. Any type of congestion is not good). The intense congestion of fire energy and polluted water energy could cause abnormal cells building up. Your water and blood energy is very weak so symptoms get worse after losing blood from menstruation. Insufficient "kidney system water energy" causes dry virgina and back pain. In general, your case sounds complicated and I suggest you to take early approach before the congestion gets more severe.

New Posts
 • sabina.barboric
  Apr 30, 2018

  Pozdravljeni! S partnerjem se ze 6 let boriva z neplodnostjo. Za nama so 4 ivf postopki, žal vsi neuspešni. Prenos zarodkov je bil samo v prvem ivf postopku, v zadnjih 3eh pa so vsi zarodki tretji dan prenehali z delitvijo in do prenosa ni prišlo. Vzroka ne znajo pojasniti. Imam PCO, po laparoskopiji dokaj redne menstruacije z različno dolgimi cikli. Postavili so mi tudi diagnozo kronična anovulacija in Hashimoto sindrom ( zaenkrat se brez terapije, ščitnični hormoni zaenkrat še v mejah normale). S septembrom naj bi začeli nov postopek ivf-a (za mano je 1,5 leta pavze). Partner je lani dal ponovni spermiogram, na katerem je pokazalo, da je številno patološko normalnih spermijev 0%. Gibljivost in vsi ostali parametri spermiograma so ok. Med prejšnjim ivf-om do zdaj, sem zaporedno 6 mesecev jemala Clomid po 1 tbl/dan. Do ovulacije in do zanositve ni prišlo. Mi lahko vi kako pomagate in pridemo do zanositve? Hvala za Vaš odgovor in lep pozdrav! Sabina
 • Aku Energija
  Nov 27, 2017

  Spoštovani ! Stara sem 50 let. Zadnje čase imam zelo močne krvavitve, vendar ginekološko vse vredu. Pri zadnjem pregledu krvi, (januarja) sem imela popolnoma premalo železa v krvi( pod 3). Sicer se počutim vredu razen različnih težav ki jh vsi pripisujemo meni. Želim Vam vse lepo in se Vam zahvaljujem za odgovor.
 • Aku Energija
  Nov 27, 2017

  Pozdravljeni. Imam problem, namreč moja menstruacija traja že skoraj mesec in pol. Bila sem na ultrazvoku in ugotovili so, da imam povečane jajčnike (3x3) in tudi ciste. Ginekolog mi je predpisal hormonske tablete Rigevidon, katere jemljem po 2 skupaj, ampak se je vse skupaj izkazalo kot neuspešno. Zaradi nizke vsebnosti hemoglobina v krvi sem zelo utrujena in brez energije, pa tudi vrti se mi včasih.
Storitve

064 259 185 | info@akupunkturatkm.com 
PE Novo mesto: Ulica talcev 9, 8000 Novo mesto
PE Ljubljana: Tacenska cesta 135a, 1000 Ljubljana

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

© 2017 by Aku Energija   |