top of page
Image by Towfiqu barbhuiya

Odpoved termina

Odpoved Termina In Prenaročanje

Pravilnik o odpovedi je vzpostavljen zato, da se vsakemu pacientu zagotovi pravična možnost, da dobi želeni dan in uro zdravljenja. Prosimo vas le, da spoštujete čas svojega zdravnika in drugih pacientov ter da si prizadevate za organiziranost svojih terminov. Vaša odgovornost je, da nosite posledice sprememb svojega urnika, zato vas prosimo, da ravnate pošteno.

 

AKU ENERGIJA si prizadeva zagotoviti točne in strokovne storitve. Zato vas prosimo, da nas obvestite 48 ur vnaprej, če želite odpovedati ali spremeniti termin. Zavedamo se, da se občasno pojavijo nujni primeri, in v tem primeru odpovedni stroški ne veljajo. Objektivni razlogi so:

 

  • nepričakovana hospitalizacija pacienta ali ožjega družinskega člana, ki onemogoča prihod pacienta na termin ali izvedbo zdravstvene storitve,

  • nenadna bolezen, poškodba ali zdravstveno stanje pacienta ali ožjega družinskega člana, ki onemogoča prihod pacienta na termin ali izvedbo zdravstvene storitve,

  • smrt ožjega družinskega člana pacienta.

 

Če je obvestilo o odpovedi, ki ni nujna, krajše od 48 ur, vam bomo zaračunali pristojbine za pozne odpovedi in neudeležbo v višini 20 EUR, ki jih je treba plačati v 7 dneh. Če poznate koga, ki bi bil pripravljen sprejeti vaš termin, so dobrodošle tudi napotitve.

Pristojbina Za Prvo Imenovanje

Zaradi natrpanega urnika je za prvi obisk novega pacienta treba plačati akontacijo v višini 40 EUR, ki se v primeru pozne odpovedi ne povrne. To je namenjeno zagotavljanju varnosti za podjetje ter zagotavljanju določene zavezanosti in odgovornosti v imenu pacientov. Naš ponujeni termin za prvi obisk bo veljal 5 delovnih dni, zato vas prosimo, da se prijavite in potrdite z plačilom nevračljive pristojbine 40 EUR na TRR SI56 6100 0002 1859 976 ter navedete svoje ime, telefonsko številko in datum obiska.

bottom of page