top of page
Tropical Leaves

WEI Tian

ea4da75d-7bf3-4963-9d68-9f8158ecbd12.ai-

Koprska ulica 94a, 1000 Ljubljana
Informacije in naročanje na 070 458 793

shengtkm@gmail.com

P4250558.JPG
Tian WEI je leta 2009 na Henan TKM univerzi diplomirala iz akupunkture, moksibustije in Tui Na. Po diplomi je delala v različnih bolnišnicah in klinikah na Kitajskem, v Singapurju in Sloveniji.

Tian še posebej zanima zdravje žensk.  Ima dolgoletne izkušnje z zdravljenjem veliko vrst plodnosti in ginekoloških težav, vključno s hormonskimi/ endokrinimi motnjami (PCOS, bolezni ščitnice);  endometriozo in miomov, bolečih in/ ali nerednih ciklov, težav z nizko rezervo jajčnikov/ kakovostjo jajčec, podporo pri IVF in "nepojasnjeni" neplodnosti.  S strastjo podpira ljudi v vseh življenjskih obdobjih in ima bogate izkušnje s povečevanjem plodnosti, promocijo zdravih menstrualnih ciklov in pomočjo na prehodu menopavze.  Navdušena je nad tem, da posameznikom in parom pomaga, da izboljšajo sposobnost zanositve s podpiranjem pri naravni nosečnosti in tistih, s pomočjo reproduktivne tehnologije.

Naš zdravstveni pristop ne omejuje le bolezni/ obvladovanje bolezni, saj verjamemo, da je najboljše zdravilo preventiva.  Zato Tian pomaga tudi ženskam s kozmetično akupunkturo, pri lajšanju stresa in splošnem izboljšanju zdravja, da naše stranke ohranjajo svojo kondicijo od znotraj in od zunaj.

Poleg tega, da se osredotoča na zdravje žensk, Tian deluje tudi pri zdravljenju vseh vrst akutnih in kroničnih bolečin, ki so pogosto povezane s fizičnimi in/ ali čustvenimi travmami, okrevanjem nevroloških bolezni, kot je nadaljevanje po kapi in paraliza.

bottom of page