top of page
  • Writer's pictureAku Energija

Otvoritev centra na novi lokaciji


Pozdravljeni,

sem Rachel Cheng, akupunkturistka iz bivšega Centra TKM Novo mesto, ki je deloval na Ljubljanski cesti 5. Od zaprtja tega centra me mnogo strank ni moglo kontaktirati in posledično nadaljevati terapij. Sedaj pa vam po mesecih priprav ponosno predstavljam ime in lokacijo moje ordinacije: AKU ENERGIJA, kitajska medicina, na Ulici talcev 9, 8000 Novo mesto.

Zelo lepo je videti znane obraze in nove prijatelje tu v Novem mestu. Jaz in moja ekipa se bomo po najboljših močeh trudili, da znanje in modrost kitajske medicine prenesemo na naše stranke in skupnost. Na tem mestu naj vam še zagotovim, da zaprtje Centra TKM ni nikakor povezano z vprašanjem kakovosti naših storitev. Na novi lokaciji ne bomo le ohranjali standarda in kakovosti, ampak tudi stremeli k izboljšanju. Lokacija ob prelepi reki Krki je res pomirjajoča in zdravilna. Poleg tega sem kontaktirala nove dobavitelje za prehranske dodatke (zelišča) visoke kakovosti po razumni in dostopni ceni. Naša nova ponudba zelišč je bolj prilagodljiva in zajema celo mešanice, ki jih lahko na licu mesta pripravimo posebej za vsakega posameznika in njegove potrebe. Taka prilagodljivost lahko vpliva na hitrejši in močnejši učinek v primerjavi s starim načinom zagotavljanja zelišč. Na naši novi spletni strani www.akupunkturatkm.com bomo redno posodabljali informacije o tradicionalni kitajski medicini ter preprostih in vam prijaznih nasvetih za vsakodnevno skrb za zdravje.

Za praznovanje ob otvoritvi in ponovnem snidenju z našimi nekdanjimi/ponovnimi strankami, bomo imeli v mesecu oktobru več čajank. Kot darilo bodo vse naše stare stranke iz Centra TKM prejele darilne kupone v vrednosti 30 €*. Darilni kupone lahko izkoristite sami ali pa jih podarite prijateljem ali družinskim članom. V mesecu oktobru pa bodo nove stranke dobile zeliščni pripravek oz. dopolnilo, ki koristi našim lasem, ledvičnemu sistemu in možganom. Za podrobnosti se prosim obrnite na naše osebje.

Vsem našim bivšim strankam pa; če ste zadovoljni z našimi storitvami in rezultati terapij, nam bodo vaše prijazne besede in priporočila vašim bližnjim zelo veliko pomenila. Priporočila in nove stranke bi nam omogočile, da bi se center hitro stabiliziral in bi se jaz kot zdravilka lahko bolj osredotočila na samo zdravljenje kot na marketing. Četudi imate pripombo na naše storitve, vas prosimo, da ne odlašate, ampak nam jo sporočite. Tudi to enako cenimo, saj nam lahko z njeno pomočjo v prihodnosti izboljšamo naše storitve.

Vse odkar sem se leta 2015 preselila v Slovenijo, imam vašo deželo kot za moj novi dom. Moja odločnost, navdušenje nad kitajsko medicino in ljudje v Novem mestu mi bodo pomagali prebroditi vse napore in težave, s katerimi se bom še soočila. Želela bi poslati spoštljive pozdrave svojim strankam, ki me podpirajo, in se jim zahvaliti za vse spodbude.

Vsem vam želim dobro zdravje in čudovito življenje. Veselim se ponovnega snidenja.

S spoštovanjem,

Rachel Cheng

*Prosim, da sabo prinesete stare kartoteke. Če jih nimate pri sebi ali jih ne morete pridobiti, vas prosim, da kontaktirate naše osebje.


291 views
bottom of page