top of page
  • Aku Energija

Najboljše zdravilo za vsako bolezen

Updated: Dec 26, 2019


Kot splošna zdravnica v alternativni medicini vsak dan srečam številne vrste ljudi. Med njimi so pacienti s kroničnimi boleznimi, pacienti z ‘nenavadnimi’ boleznimi ali nepojasnjenimi stanji. Ti primeri so vsi težavni in zapleteni. Prosim vedite, da ko govorim o težavnem, to ni nekaj, kot je rak v zadnjem stadiju ali življenjsko ogrožajoča vrsta bolezni, ampak na splošno bolj kronično stanje, kjer imajo ljudje za posledico nižjo kakovost življenja.

Večinoma sem pri takšnih primerih prepričana, da jim lahko veliko ponudim. Videla sem hujše, napornejše in zapletenejše bolezni. Ko pa pride bo ‘bolnika’, je zgodba drugačna.

Če je bolezen pokvarjen avtomobilski del, potem je bolnik voznik tega avtomobila. Ponavadi lahko najdem način, da popravim pokvarjen del ali poiščem rešitev, ki mu pomaga zopet postati funkcionalen, vendar ne morem nadzorovati, kako ta oseba vozi, niti pomagati, ko oseba, ki ima starejši avto, pričakuje, da bo dobila Ferrari.

Vsem kroničnim bolnikom in oskrbnikom le-teh: če želite najti najboljši način iz bolezni in se vrniti na stara zdrava pota, si prosim vzemite čas, da preberete in razmislite o tem, kar bom ravno delila z vami.

Modrost, začetek zdravljenja

Vsi, ki že dalj časa bolehajo za neko boleznijo, bi si želeli okrevati kar se da hitro. Ravno to je razlog, zakaj morate ohraniti razsodnost in racionalno razmišljanje. Poiščite vero in modrost, ki vas bosta vodili iz bolezni, ne denarja niti čustev niti fantazij.

Največja sovra