top of page
  • Writer's pictureAku Energija

Kaj lahko zdravi pomlajevalna terapija obraza (1/2)

Updated: Feb 28, 2021


Pomlajevalna obrazna akupunktura za preprečevanje staranja kože

Obstaja naraven, varen in učinkovit način za spreminjanje vaše kože in učvrstitev obraza. S tem, ne naslovite le kože ampak naredite, da sijete od znotraj. Ta način je terapija pomlajevanja obraza, bolj znana kot kozmetična akupunktura.

  • Linije in gubice Mehčanje obraznih linij je odvisno od kolagena in elastina. Z uporabo akupunkturnih iglic in točno določene tehnike, s pomočjo katere so iglice vstavljene ob obrazne linije. Vstavitev iglic povzroča t. i. ˝mikro travmo˝ obrazu (telo iglice prepozna kot tujek, ki bi lahko povzročal poškodbe, zato se odzove tako, da gre v stanje popravljanja). Kot odgovor na to stimulacijo bo koža reagirala s proizvajanjem kolagena in elastina - gradnike kože - na področju akupunkture in poskušala stanje ˝popraviti˝. To bo povzročilo mehčanje linij in and plumping up the face from underneath, kar se odraža v bolj mladostni in sijoči koži.

  • Povešanje, upadanje in izguba čvrstosti Kozmetična akupunktura delu tako, da spodbudi regeneracijo vlaken na obrazu tako, da stimulira proizvajanje kolagena, elastičnega in zdravega tkiva. V malo manj kot 4 - 5 tednih, je koža bol čvrsta in močna, kar se izraža v bolj napetem in ˝debeloličnem˝ izgledu. Še ena tehnika, ki se pogosto uporablja pri povešeni in upadli koži je krepitev mišic na prizadetih območjih. S staranjem mišice, ki skrbijo za napeto kožo, slabijo, to vpliva na izgled kože in mišic na obrazu. Dajanje iglic za prave mišice, ki izovejo reakcijo, lahko stimulirajo mišico, da se krepi in ˝zateguje˝, privzdigne določene dele obraza in daje obrazu čvrst videz.

  • Preventivno preprečevanje staranja Kozmetična akupunktura oz. akupunktura obraza lahko stimulira proces proizvajanja kolagena in ustvarja več gradnikov na obrazu. Zdaj si predstavljajte, da imate 90 gradnikov namesto 50 - pomeni, da bo imel obraz več dela, proces staranja kože pa se upočasni. Koža je čvrstejša in ˝dvignjena˝ dlje.

  • Suha, luskava ali/in utrujena koža Kozmetična akupunktura lahko osveži in hrani suho kožo skoraj v trenutku. Za zdravljenje suhe in utrujene kože se uporablja akupunkturna tehnika, ki spodbudi pretok krvi na obrazu. Ne samo, da ta način pomaga površinsko pri suhi koži in tudi luskavi, zelo močno tudi stimulira in prerodi zdravje in celost obraznega tkiva. Kozmetična akupunktura omogoča tkivu in koži takojšno dostavo krvi, kar omogoča koži in povezovalnemu mehkemu tkivu več zdravja. Vse to omogoča vlagi in hidraciji, da se obdržita dlje in naredita kožo obvladljivo in hidrirano.

374 views

Recent Posts

See All
bottom of page